Kuukin yksinolo ei olekkaan lähtenyt käyntiin niin hienosti. Viimeksi jo mainitsinkin, että naapuri sanoi sen haukkuvan aamuisin. Mikä häiritsi eniten maanantai-aamuisin, kun heillä alkaa koulu vasta klo 13 sekä joskus viikonloppuisin. No hän sitten neljän päivän päästä laittoi viestiä, että nyt joutuu ilmoittamaan isännöitsijälle, kun koira räkyttää vieläkin. Vastasin vain että ilmoita vain, mutta hiljaisuushan on klo 22-6. No sitten hän vastas et "mie pyysin sinua viemään koiran esim. koirahoitolalle siksi aikaa kun olet koulussa. Älä ota koiraa, mistä et pysty huolehtimaan sen vaatimalla tavalla. Kysyt keltä vain koiraihmiseltä niin ovat samaa mieltä. Enkä mie ilkeyttäni isännöitsijälle soita. Mie pyysin, että tekisit asialle jotain, muttei mitään tapahtunu." Huh huh, kyllä otti päästä. Loukkas mua niin pahasti, ettei ees kiinnostanu vastata. Sitten isännöitsijä soitti mulle ja siitä sen kans puhuttiin. No hän sano, että lakihan sanoo että hiljaisuus on klo 22-6, joten voivoi. Meille ei siis tullut asiasta mitään muuta kuin paska mieli. Tuli semmonen olo, etten ees halua opettaa tuota koiraa olemaan yksin, huutakoot niin paljon kuin sielu sietää täällä, että varmasti häiritsee tätä valittajaa. No ei se minusta olisi koiralle oikeen, että kärsii sen takia, joten jatkamme yksinolon harjoittelua. :) Nyt ajattelin yrittää, että on Jaavan kanssa pentuaitauksessa, kun Jaava ainakin osaa rauhoittua vaikka en ole kotona. Tähän asti Kuuki on ainakin pysynyt siellä, ja toivottavasti rupeaa pikku hiljaa rauhoittumaankin. Vaikkakin enään ei ole ketään keneltä kysyisin, että onko ollut hiljaa, kun ei kiinnosta naapurille paljoa jutella. Ja että en pysty huolehtimaan koirasta sen vaatimalla tavalla? Jos koira on vajaan vuojen ikäinen, tullut ongelmakoirana, niin voiko sen kaikkia ongelmia kukistaa kuukaudessa? Minusta se on parempi, että opetan sen olemaan yksin, mitä että veisin sen hoitolaan, missä saa vaan seurakseen muita koiria huutamaan? siellä se ei mielestäni ainakaan opi olemaan yksin. Muuten koira kyllä vaikuttaa mielestäni erittäin tyytyväiseltä ja onnelliselta, vaikka välillä joutuukin lähtemään lenkille ja käymään ulkona, vaikkei aina huvita, kun on kylmä ;)

 

Ompelin kuukille uuden takin. :) Semmoisen kirkkaan oranssin, jossa heijastimin "KUUKI" ja varotuskolmio ;) http://picasaweb.google.com/jaanan4/Ompeluksia#, tuolla myös pari muuta takkia. Tuo uusin tosin ei koville pakkasille sovellu, se on vain semmoinen ohut, jossa yksi fleece-kerros ja päällyskangas, joka on vedenpitävä. 

 

Panjan veli Gigolo tulee meille hoitoon 4-6. helmikuuta. Saapi nähä miten sisarukset tulee toimeen keskenään ja miten Kuuki ottaa uuden tulokkaan. :) Kuuki ei onneksi ruukaa provosoida, ainakaan tähän asti, mutta saa nähdä. Toivotaan, että kaikki menee hyvin ja että kaikki tulevat toimeen keskenään. :)