Nyt ollaan innostuttu sitten Panjan kanssa siitä hakuilustakin kun ilmasu on kunnossa. =) Tänä aamuna Martta meni kolmesti peräkkäin piiloon ja Panja lähti innolla perään. Haukkumaankin rupesi melkein heti, ilman mitään käskyjä! Eli ehkä se rupiaa jo hoksaamaan homman nimen. =) Martta kun meni talon taakse yhdellä kertaa lähti Panja kauhella vauhdilla etsimään juoksi ohi (ei nähnyt) mutta kuin lennosta oli haistanut Marttatädin niin kääntyi takaisin. Hieno tyttö se on.

Aamulla Riikka teki meille myös lyhkäsen jäljen, kun pidettiin jäljestä esitelmä koulussa.. Meni ihan hyvin, vaikka välillä meinasikin vauhti kiihtyä..

Eilen kävimme Anninan ja valkkari Taikun kanssa metsässä reenaamassa hakua, ja teimme ihan helppoja otoksia, että Annina vaan käveli muutaman metrin päähän ja ilmaisi :) Se sujui ihan hyvin. Kerran Annina meni myös "piiloon" ettei häntä näkyny, panja kyllä näki, että minnekkä päin meni.

Huomenna olisi pieneläinsairauksien koe, johon pitäisi osata varmaan sata sairautta. No yllättäen en kyllä oo jaksanu lukia ees puolia, mutta onneks on uusinnat olemassa... :D