Myöhäiset ystävänpäivät kaikille! :) <3

Ystävänpäivän kunniaksi koirat pääsivät Anun käsittelyyn, jossa karanneet jänteet laitettiin paikoilleen. Kyllä nauttivat koirat, vaikka ei koko aikaa niin mukavalta tuntunutkaan.. Kiitos siis Anulle!

Illalla sitten oli suuntana tokokoe Dogness-hallilla, vähän jännitti, että mitenkä Panja jaksaa, kun koko päivän ollut menossa ja joutunut autossa odottamaan.. No, eihän se sitten oikeen jaksanut. Koko touhu oli alusta asti melkosta laamailua, paikallamakuussa maahan vasta toisella käskyllä ja piilossa olon aikana oli mennyt vielä lonkalleenkin ja samalla vähän venytellyt etupäätään, siitä 7½.
Seuraaminen taluttimetta 8, normipanjaa ja vielä vähän laiskempaa kuin yleensä. Samat viat ja puutteet siinä on kuin ennenkin (kummakos, ko ei olla reenattu? )
Liikkeestä maahanmeno 9, meni kyllä hienosti maahan mutta ennen käskyä rupes jo jätättämään taakse..
Luoksetulo 7 hidas ja valu..
Seisominen 8½ olisko liikkunut ja valmisteleva osuus tietenkin laamailua...
Noutaminen 9, hienosti nouti, vauhti vain on niin hidas..
Kaket 8 vaihot meni ainakin hienosti ja kuunteli tarkasti, tais kuitenkin liikkua jonku 20 senttiä etiäpäin..
Hyppy 7, vinosti hypyn taakse, en muista muuta..
Kokonaisvaikutus 9 Virtaa pitäis olla enemmän, yhteistyö kyllä muuten pelaa..

Yhteensä 159½ pistettä, 2-tulos ja luokkavoitto!

Suu vaahtos, päätä puistatutti ja väsytti sitten koko aika. Välillä jo aattelin, et eikö nyt piru vie kannattais keskeyttää, mutta enhän minä semmosta harrasta! Niin pienestä taas kiinni, että hyvin oltais voitu ykkönenkin saaja, vähän kun olis Panja skarpannut enemmän. (vai ohjaajako?) 

Kisojen jälkeen Panja sai hengailla koko ajan kentän laidalla ja siinä sitten innostuttiin vähän näyttelykäsittelyäkin ottamaan ja mitä kummaa, Panja ei edes murahtanut kenellekkään kertaakaan! Aika hienosti on siis typy edistynyt tälläkin saralla, vaikkei harjoiteltu ollakkaan. Ikä onneksi näyttää tuovan tuota itsevarmuutta. Kesällä siis varmaan johonkin näyttelyyn! :) Pysyis vaan yhtä massiivisena kun tällä hetkellä, ehkä voitais saada jopa se ERI, jos Pampula osais käyttäytyä ja näyttäis yhtä nätiltä ku nyttekin! :)

Pakkaset on hellittäneet ja lenkkeilemäänkin ollaan taas päästy, sen minkä emäntä jaksaa lyllertää perässä.. Naapurin hevoset meinaa välillä koiria vähän innostaa, mutta eivät ole vielä onneksi lähempää tuttavuutta tehneet. :)

Huomenna mulla olis jo penkkarit ja sitten jäänkin kotiin lukemaan ahkerasti kirjotuksiin, jos vaikka hyvällä tuurilla sen YO-lakin sais keväällä! Kyllä koirat varmaan nauttii, kun ei tarvi enään päiviä olla yksin :)