Käytiin tänään Panjan ja Kuukin kanssa mätsärissä Kannuksessa. Lähdettiin serkun kyyillä ja alku meinaskin olla melkoista kaaosta, kun piti vieraan autohon mennä..Hyvin selvittiin kuitenkin Kannukseen ja ilmottautumaankin menin heti, kun ei ollut jonoa.
Kuuki meni serkun kanssa ensin junnuihin ja sijoittuivatkin hienosti JH1! Onnea siis :)
  Sitten meninkin suoraan Kuukin kanssa pieniin koiriin. Parina oli semmonen 8-vuotias silkki, joka kyllä meni hienosti. Saatiin sininen nauha.
  Pienten sinisten kehä meinas sitten mennä päällekkäin Panjan kehän kans, niin kävin pyytämässä, että vaihtavat panjan myöhemmäksi ja sitten mentiinkin viimisinä. Kuukin kanssa sijotuttiin pienten sinisten 1, oli kyllä ihan kiva! Oon sen kanssa käynyt kerran aikasemmin mätsärissä..
 

Kauan siinä jouduttiin sitten Panjan kanssa oottelemaan, isoja koiria tuntu olevan tosi paljon! Lopulta päästiin kehään ja Panja anto tuomarin käsitellä aivan nätisti. Hampaatkin sai katsoa!  Kyllä olin onnellinen, miten tuo koira onkaan voinut muuttua nuin paljon? Viime elokuussa vielä kun käytiin näyttelyssä niin murisi tuomarille ja nyt ei tuumannut mitään. Onhan sen kanssa toki koko ajan töitä tehty, mutta suurin muutos on tapahtunut tuolla pään sisässä ihan itsekseen, siihen ei ole kyllä voinut paljoa vaikuttaa.. Hiki hatussa siinä jouduin sitten Panjan kanssa juoksemaan ja punasten kehässä vielä lisää. Panja kun juoksee nätisti aika lujaa.. Tässä tilassa emäntä meinas kyllä tuupertua ja hiki vain virtas, mutta selvittiimpä silti! :) Tämän tyytyväisempi ei kyllä voi olla, Panja sijoittuikin isojen punaisten toiseksi, mitä en olis uskonut vielä aamulla! Olipahan ainakin hyvä harjotus tulevia näyttelyitä varten! 

Kuukin kanssa kun sijotuttiin BIS-kehässä saatiin palkinnoksi koiran kuvaus. Tuli varmasti hienoja kuvia ja niitä sitten saan ensi viikolla. Täytyykin sitten julkaista! :)