Kesä on mennyt töissä, työharjotteluissa ja tietenkin on hieman nautittukkin. Koiria ei oikeen ole reenattu, eikä paljoo liikutettu kesällä kuumudeen takia. Syksy kuitenkin toi tullessaan viileämmän kelit, että lenkitkin on toden teolla alotettu. Nytpä juoksevat kaikki kolme koiraa tyytyväisenä pyörän kanssa tuon meijän lenkin. :)

Koulut alko ja kohta on jo ensimmäinen jaksokin ohi. Koiria en ole vieläkään oikeen innostunut reenaamaan, pienen pientä harjotusta sillonkun töiltä ja koululta kerkiää.. Ei siis kovin usein.. Panjan kanssa kyllä ollaan jäljestetty, kesälläkin, kiitos peltojälkikurssin, joka aina nosti motivaatiotakin. Nyt sekin on ollut tauolla jo pitemmän aikaa, niin ei olla jäljestääkkään jaksettu. Liikutus on onneks ollut nyt säännöllistä. 

Yksi kaunis lauantai-ilta päätettiin taas lähtiä pyöräileen, tarkotus oli pyöräillä lenkki mahdollisimman nopiasti, et kerethään ennen pimiää takaste.. No puolet matkasta menikin reippasti, mutta sitten ilmesty pupujussi tielle. Kuuki ja Jaava siinä heti lähtivät saalistamaan ja Panjakin pienen mietinnän jälkeen päätti kaikkien perään lähtiä.. No jänis kävi lenkin mäen päällä ja päättikin palata takaisin tietä pitkin, jolloin juoksi mun pyörän renkaaseen. Oli jo niin hämärä, etten oikeen kunnolla nähny, et mitä täällä tapahtuu.. Koirat tuli perässä ja hetken päässä jänis oli Kuukin suussa. Kauhia huuto ja itku kuulu ja aattelin, et ei tuo voi olla jänis, varmaan joku supi ja nyt se tappaa nuot koirat. No lähin kahtoon, et mikä siinä on niin kuollut jänishän se. Kuuki oli kerenny jo sen saaja hengiltäkin. En ois pikku mussukasta uskonut, että se kykenee oman kokosen jäniksen tappamaan. Sitten eivät taas tienneet, että mitäs tälle nyt tehään, kyllä tämä taitaa ruokaa olla, mut miten tästä saa nää karvat pois? Panja sitten tajus, että saahan sen revittyä ja sinne katos jänis. Kyllä Kuukikin vähän sai osakseen, Jaava ei mitään. Lenkkiä oli vielä 8 km jäljellä ja mulla ei ees kännykkää, et oisin soittanut hakemaan, kun Panjalla ja Kuukilla mahat ihan täynnä. Eikun hiljasta vauhtia takas kotia. Ei tullu vatsalaukunkiertymiä ja hengissä selvittiin, pimiä kyllä kerkes tulla!

 

Sitten oltiin tänään Panjan kans kisaamassa viimeistä kertaa alokas-luokassa. Jännitti ihan pirusti.. Edellis kerralla oltiin myös samassa paikassa ja sillon Panja luoksepäästävyydessä murisi tuomarille, jonka jälkeen oma fiilis meni niin alas ja koko koe päin prinkkalaa. Nyt sitten vain toivoin, että luoksetulo menis paremmin. Tuomari on onneks tuttu, niin mulle kuin Panjallakkin.  Se onneks meni hyvin, kyllähän sen naamasta näkee, että en tykkää ja pelottaa, kun tuo tulee ja koskee, mut oli nätisti muuten ja piti paikkansa. Luoksepäästävyys 10. Sitten oli paikkamakuu, joka sekin jännitti, kun ei olla reenattu. Paikkamakuu 10. Nyt oli pahin jännitys ohi, kun luoksepäästävyys oli mennyt niin hyvin, eikä paikkamakuussakaan mitään vikaa. Hyvä mieli, varsinkin kun Annina ja valkkari Taiku olivat saaneet jo 1-tuloksen ja 177 pistettä! Onnellinen heidän puolestaan. Panjaankin olin tyytyväinen, kun alku lähti niin hyvin. Mietein jo, että ei edes haittaa, vaikka loppukoe menis surkeesti, ku alako näin hyvin!

Liikkeet alko ja kerkesin hyvin lämmitellä Panjan ja kävin vähän haukuttamassakin pihalla. :) Panja oli ihan kivassa vireessä (missä harvoin on). Seuraamisen alussa Panja näytti taas siltä, et älä mamma lyö, mut sitten reipastu ja oli ihan kivan olonen ja seuras ihan kivasti. Perusasennoista vähän huomautettavaa, jotenkin vähän vinoja ja mun kättä hamuili tai sitten se häirihti. Kuitenkin pientä sanomista näistä ja molemmista seuraamisista 9. Liikkeestä maahanmeno 9. Alku oli varmaan taas vähän epävarma ja tais mennä hitaasti maahan tai ottaa muutaman askeleen, jotain kuitenkin. Luoksetulo 8. Tämä oli tällä kertaa vaikein liike, en tiennyt tuleeko se eteen vai sivulle, enkä nyt osannu varmaks sanoo, et tuleeko se eestä sitten nätisti sivulle.. Päätti tulla eteen hienosti. Siitä sitten sivulle ja minä kädellä avustin (ehkä vartalollakin...?) ja siitä sitten lähti pisteet. En muista lähtikö vauhdista, eihän se mikään raketti koskaan ole ollut. ;) Liikkeestä seisominen 9. Siinä Panja otti pari askelta ennenku pysähty, muuten hieno! Estehyppy 10! Sehän meni hienosti! Mennyt aikaisemmissa kokeissa huonosti, niin nyt oli kyllä yllätys, et meni niin hyvin. Mutta onhan niistä edellisistä kokeista aikaa.. Hmm  ½vuotta. :) Kokonaisvaikutuskin oli 10! Hyvä mieli jäi kokeesta ja pikku Papaijasta <3 Oma mussu <3 nyt ei tarvi enään ressata koko luoksepäästävyyttä, koskaan ! Ihanaa. Pisteitä kertyi yhteensä 184, mikä oli täysi yllätys! En oo koskaan haaveillutkaan Panjan kans tuommosista pisteistä, se kun yleensä on semmonen laama. Ylpeä siis! Sijoituttiinkin 1/8, mitä en sitäkään ois uskonut, mut kait se nyt kuitenkin on 2½ vuojessa yhet alokasluokan liikkeet oppinut... :D Seuraavaks suuntana siis avoin, kaikki liikkeet ei kyllä ole vielä hallussa..