Tänään Kannuksessa tokoilemassa tuomarina Veijo Kinnunen.

Jaava:

Luoksepäästävyys 10  Ei kait siinä mitään ihmeellistä, sanoin lujasti paikka, niin istui sitten, vaikka kuinka teki mieli morjenstaa.. =)

Paikallamakuu 10 Musta näytti olevan jotenkin vinossa, välillä seuras, mitä ulkopuolella tapahtu, mut ei paljoo. 

Seuraaminen kytkettynä 9 Oli ihan laama! Oli heti alusta alkaen jotenkin ei innokas, mutta tulipa mukana..

Seuraaminen vapaana 8½ Sama homma kuin kytkettynä, ehkä vielä laamampi.. :(

Liikkeestä maahanmeno 8½ Sano, että oli hidas ja varmaan oli muutakin.. 

Luoksetulo 8 Tuplakäsky :( Ei tullut luokse ekalla! :(

Liikkeestä seisominen 9 Ennakoi, mut varmaan pysähty ihan hyvin. =)

Estehyppy 0 Eipähän otettu taaskaan.

Kokonaisvaikutus 10 

Pisteitä yhteensä 161, eli justiinsa ykkösen verran! Jes! Sijoitus 5/8

Panja

Paikkamakuu 10. Piilosta nyt en paljoo tiennyt, et mitä se siellä hommas.. =)

Seuraaminen taluttimetta 9  Alussa mun mielestä laamaili ja luulin, että tästä tulee taas ihan kakkakoe. Mutta ei tullutkaan! Sanoi, että pienellä hiomisella sais jo 10! =)

Liikkestä maahanmeno 9 Ois varmaan saanut mennä nopeempaa tai jotain, en muista..

Luoksetulo 8 Muistin, että liikkuri sanoo käskyn, kun pitää käskeä seisomaan, mutta eihän se sanonutkaan niin näytin vähän myöhässä. Mut en tiä mistä lähti noin paljon pisteitä, varmaan ois pitänyt sanoa aikasemmin ja olis varmasti voinut olla nopeampikin. =)

Liikkeestä seisominen 10!  WOW, en ees muistanut! Ei olla kauheesti reenattu ja meinannut olla semmonen, et kun kävelen taakse niin kääntyy puoliks muhun päin, mut nyt aivan suorassa odotti =)

Noutaminen 7, oiskohan ollut kaksoiskäsky, en muista.. Ja tuli ainakin vinoon eteen.

Kaket 9½ !! Oho! Eka meinas kytätä koko aika liikkuria, sitten liikkuri rupes jo käskyttään ja sanoin, että en mää vielä ole valmis. Sitten koitin saaja Panjan huomiota ja sainkin ja sitten valmis. Sitten käskin maahan niin meni jotenki ihan vinoon ja rullalle siihen. Sitte olin jo ihan pettynyt, että ei se siitä nouse ollenkaan.. Kummiskin nousi ja hyvin vielä! Ei ennakoinut mitään ja vaihto asennot hyvin! Ylpeä!

Estehyppy 7½ Äh! Kolahti esteeseen ja istu niin lähelle, ettei meinannut tietää itekkään, että pääseekö siitä hyppäämään takasi. Mutta tuli kummiskin.. =) Ihan hyvä.

Kokonaisvaikutus 10 (Veijo varmaan tykkää meistä) 

pisteitä siis 177,5 ja sijoitus 4/7. 

 

Jaavan koe meni paljon huonommin kuin viimeksi, silloin oli paljon innokkaampi ja teki paremmin. Nyt sai kaikista liikkeistä mitä tehtiin niin pisteitä, mutta laamaili paljon, mikä harmitti.. :(

Panja on ihan muuttunut koira! Viime talvena sitä sai koko aika olla nostamassa, että tekis jotain ja reenata korkeintaan 2min kerrallaan. Nyt siitä on tullut paljon paljon innokkaampi ja ahkerampi tekemään! Ehkä se saa sen TK2 vielä! =) Jes! Ihana koira. Ennen kisoja oli ihan hupsu, istuskeltiin kentän reunalla niin pyöri siinä koko aika selällään ja höpötti ja yritti päästä siskopuoli Awan tykö. Mut höpötys loppu ennen kehään menoa.. :D

Awa oli taas ihana <3 ja se on niin sulonen!