Tänään Panjalle taas jälki, nyt jo viides peräkkäisinä päivinä. Tänäänkin jäljellä oli pituutta, ehkä noin 800 askelta. Askelia en oo laskenut, kun oon koittanut laskia, että kuinka pitkiä tyhjiä sinne väliin laitan. Tänään oli pisimmät 35 askelta. Hyvin meni! Alussa jäljessä oli taas pitkä suora, sitten kulma, n.150 askelta suoraa, kulma, n.100 askelta, kulma, n.100 askelta ja kulma. Sitten lopussa esine.  Askeleet siis pelkkiä arvauksia.. Ensimmäinen kulma ei ollut täydellinen, loput olivat. ;) Ainakin lähes..! Yks härö tuli jäljellä, alussa koitti yhessä tyhjän kohassa mennä vähän tuulen mukana sivummas, mutta palas hyvin jäljelle, kun en antanut sivussa jatkaa. Tällä kertaa jäljestysvälineinä oli vain ketjupanta ja liina, eikä välittänyt mitään. Yhtä tietävästi lähti jo kotiovelta etsimään jälkeä, kun aina ennenkin, kun ollaan valjaat laitettu päälle. Ei siis mikään tyhmä koira. Tuuli hyvin voimakkaasti, vastatuuleen meinas olla enemmän ongelmia, mutta hyvin selvitti senkin.Loppuesineen ilmaisi hyvin, olin jopa laittanut sen vähän ruohon alle, jotta ei lähde tuulen mukana. Hyvin haisteli sitä ja sitten nätti ilmaisu, eilinen siis ehkä oli joku ongelma?  

Tarkotus oli tehdä jälki menemään metsään, mutta huomasinkin, että ruoka loppuu kesken! Hups, tällä kertaa tuli siis oikeastikkin kylvettyä niitä lihapullia ja jauhelihaa sinne jäljelle. Mutta oli se sen arvoista! Kyllä oon niin tyytyväinen tuohon Panjan jäljestykseen! Se kyllä tietää, mitä se tekee. :) 

 

Nyt pitäis saada jostain lainaan videokamera, että vois kuvata pitkästä aikaa jäljen, olis niin mukava itsekkin katsoa sitä videolta, että miltä se oikeen sivusta näyttää. :)