upsista en jaksa oikeen kirjottaa tänne, ku ei sitä kummiskaan kukaa lue. Mutt itselleni kuitenkin tiedoksi mitä tapahtuu millonkin...

Panjahan tuleekin parin viikon päästä jo 10kk ja minä kolmen kuukauen päästä 18 wow. Paavo on kohta jo vuoden ja Taavi menee muutaman päivän Panjaa edelle, jeij.

Olen uskonut nyt sen asian mitä oon hokenu jo kauan. EI se opi, JOSSEI opeta. Joten sai opetettua sille luoksetulon eteenistumisen! (ainakin melekee, ei se nyt vieläkään hyvin tuu kauempaa, mutta lähellä iha ok. Se vaan tuntu monta kuukautta niin haasteliaalta. Annetaan pennun kasvaa pentuna! :)

Täällä parhialassa, kun nyt olemme olleet pari päivää on Panja saannut taas vapaasti vartioida pihaa. Mutta huh huh, kun se eilen pääs säikäyttää. Eilen aamuna meni tuohon pihalle leikkiin naapurin koiran kans ja ite lähin takas sisälle. No tunnin päästä menin huutaan panjaa sisälle, ei tullut (normaalisti kun tulee heti). Iski heti paniikki että se on karannut, kun aina ennen tullut heti kun kutsuu. No soittelin lähinaapurit läpi, ei ollu näkyny. Lähin kahteleen lähimmästä navetasta ei jälkiä. Lähin toiseen suuntaan, jäljet meni mutta loppu kesken. Sitten lähin uudestaan sinne navetalle ja jäljet menikin aivan mun jalanjälkien vierestä. Äiti oli jo tulossa kylältä, että päästään autolla ehtimään ja serkkutyttö oli mun kans ehtimässä, ku niiden koira mukana. Ajettiin alle puol kilsaa pysähyttiin risteykseen ja sitten ne koirat jo tulikin. HUH HUH! kylläpäs helpotti. Koiratkin oli onneks juosseet vain metsätietä, ja sillä hetkellä olivat tiellä mikä meni vain pelloille. Kylläpäs helpotti. Tänään ei oo Panja päässyt yksinään tonttia vahtimaan. Aamulla oli ensimmäisenä naapurin koira pihalla ja hetikun panja tuli lähti täysiä juoksemaan. Panja meinas lähtiä mukahan, mutta onneks sen verran kuunteli että kuitenkin takaste tuli. Oisin vienny sen häkkiin, muttei se halunnu joten toin sitten sisälle. Jos lähtis tänään käymään kunnon lenkillä nuilla mehtäteillä. :)

Muuten meille kuuluu hyvää! Taavi on vihdoin ja viimein ruvennut kasvamaan kissan mittoihin, vaikka panja ei kyllä näytä kasvavan enään senttiäkään. :(