Viime viikonloppuna olimme kaverin kanssa tottissemmassa "Näin me sen teemme", jossa Suomen huiput olivat opettamassa pk-tottiksen liikkeitä. En kyllä tiedä, miksi olin siitä niin innostunut, kun enhän minä edes pk-lajeja harrasta. Muutakuin Pamsun kanssa erikoisjälkeä, tai ainakin yritän. No lähdimme reissuun perjantaina, matkaahan oli vain 500 kilometriä suuntaansa, joten mikäs siinä.. Kummallakin ollut kortti alle vuoden, eikä oo palijoa pimiäsä tullu ajeltua, joten meinas vähän lähtiä järki. Mutta ehjinä selvittiin, ja mikä tärkeintä, hengissä. Semma itsessään oli vähän "tylsähkö", maneesi oli kylmä ja vaatettu ei kuitenkaan tuntunut olevan tarpeeksi... Välillä tuntui, että menispä aika äkkiä, jotta pääsis jo nukkuu. Asia oli aika "perussettiä", minkä tiesi jo, mutta ainahan sitä uutta asiaakin tulee ja kaikkihan se hyvää mielenvirkistystä aina on! Sunnuntaina Hannu Liljegren puhui luoksetulosta ja noudoista ja se oli tosi hyvä! :) Sitä olis voinu kuunnella pidempäänkin.. Sunnuntaina emme enään jääneet kuuntelemaan Koskensaloa, koska halusimme olla suhteellisen ajoissa kotona (liki yhdeksän..). 

Matkalla ajattelin, että jätän Kuukin vielä äitille hoitoon, kun Panjan juoksut varmaan edenneet kivasti. No sitten Kuuki oli siellä illan haukkunu ovelle, vissiin tienny, et mamma on tulossa, niin eihän sitä sinne voinut jättää! Kotona sitten Panjaa ja Kuukia ei voinut pitää yhtään yhdessä, ja sitten Kuuki vain huusi ja inisi, kun joutu oleen eri huoneessa. Kaks yötä jaksoin ja valvoin ja huusin Kuukille, mutta sitten soitin äitille, että ottaako Kuukin takaste hoitoon. Lupas ottaa. Soitin myös Kuukille eläinlääkäriajan kastrointiin, ei siitä tuu mitään elää leikkaamattoman uroksen ja nartun kans samassa kämpässä, ainakaan tuommosen inisijän kuten Cook. No ens viikolla pallit lähtee! Eipä vaan päästä näyttelyihin ollenkaan, toisaalta harmittaa, mutta ei voi mittään.. Pitää ruveta kouluttaan Panjasta näyttelykoiraa..

Panjan kanssa käytiin tänään pitkästä aikaa hallilla reenaamassa, sisääntulo oli hyvin näyttävä! Kauhea veto päällänsä ja kahella jalalla suunnilleen sisälle! Intoa ainakin tuntui olevan. Aluks tehtiin vähän seuraamista ja meni ihan hyvin. Myös liikkeestä pysähtymiset suju ihan hyvin. Nouto tuntu olevan vähän hakusalla ja surkea (ihmekkään reenaamiseen nähden, kotona reenattu pitoa), ja kaket ei luonnistunu sitten millään. Mutta jospa se siitä lähtis pikku hiljaa taas sujumaan, onhan tässä aikaa reenata! :)