Jälkikausi korkattiin jo maanantaina. Silloin se meni päin peetä. :( En tiejä sitten mikä sillon oli vikana, mutta koira ei ollu yhtään mukana asiassa. Ei meinannu syyä nappuloita jäljeltä ollenkaan, ajo sen kyllä, mutta ruuat jäi sinne. Sitten välillä rupes vaan haistelemaan kaikkea muuta maasta ja pysähty vaan kahtelemaan maisemia. Muistot siitä taitavasta jäljestäjästä syksyltä painu kyllä hyvin unholaan! Siinä sitten joutu miettimään, että mitä oon tehny väärin, vai mikä sitä koiraa vaivaa. Tein siis ihan normaalin suoran jäljen ja joka askeleella ruokaa. Mutta ei sujunu ni ei sujunu! Päätin sitten etten yritäkkään muutamaan päivään.

Nyt on koira saannut ihan rauhassa juoksujensa kanssa olla, mutta ruokaan kyllä vähensin ja reippaasti! Tänään tein ihan normaalin (LYHYEN) nappulajäljen ja meni ihan hienosti. Yks tai kaks nappulaa tais välille jäädä, mutta muuten oikeen mallikas suoritus! :) jeee. koiralla ei selvästikkään ollut vaan sillon maanantaina nälkä tjn. Mutta ehkä rupeammekin pikkuhiljaa tekemään vähemmän nappulallista jälkeä, kun se kuitenkin tykkää itessään siitä jäljestämisestä jo niin paljon. Tai sitten ruvetaan tekemään jälkeä vain kunnon lihapullalla, että makuaisti säilyy! (ja jälki tuoksuu viien kilsan päähän...) Noh saa nyt nähä mitä me keksitään. :) Kuitenkin olen nyt tyytyväinen tuohon tämän päivän jälkeen ja se on tärkeintä. Katsotaan mitenkäpäin mennään eteenpäin.

Ilmottauduttiin Panjan kanssa Sucikan koulutusleirille ja G-pentueen toiseen tapaamiseen, jotka siis on samalla kertaa. Elikkäs Toukokuun puolen välin paikkeilla suuntaamme kohti Juvaa! Mukava päästä näkemään muita beusseja, sisaruksia ja saamaan kunnon oppia pitkästä aikaa! :)