Aikaa on taas viikko vierähtänyt, eikä oikeen olla saatu mitään aikaseksi. Jotain pientä tottista aina välillä tässä koitetaan harjoitella, useimmiten naurun kera, kun tuntuu, että tuo on vähän höppänä. :)

Tiistaina kävimme tekemässä jäljen, joka hieman mutkitteli. Tuuli jonkun verran, eli saatto hajut mennä vähän miten sattuu. Mutta hienosti se sen kuitenkin ajoi. Sitten lähdimme vielä Anninan ja valkkari Taikun kanssa treenaamaan hakua. Kävelimme metsään ja aloitimme Taikusta. Sitten oli Panjan vuoro ja aluksi otimme vain ilmaisuharjoituksen, että Annina meni muutaman metrin päähän, päästin Panjan ja palkattiin muutamasta haukusta. Sen jälkeen otettiin kolme hakua, eli Annina käveli metsään, ettei sitä näkynyt ja Panja katsoi. Kun Annina oli mehtäsä, päästin Panjan hakemaan. Aika hienosti se meni ja rupesi haukkumaankin. Sitten pieni tauko ja taas kolme toistoa. Nyt käänsin Panjaa niin että näki vain alussa mihin päin lähti, muttei saannu lopussa katsoa ollenkaan. :) Hienosti meni siltikin. Jatkoimme metsälenkin loppuun ja palasimme kotiin.

Seuraavat kaksi päivää Panja oli koululla häkissä ja kävelimme koulun jälkeen kämpille, joten sitten oli jo niin pimiää, ettei voinut metsään lähteä, eikä hallillekkaan jaksanut enään treenaamaan mennä. Ihmettelin, kun kakkojan keräsin, että miten tuo on tehnyt tuommoset pedigree-paskat... No en sitten jaksanut miettiä asiaa, kunnes pääsimme kämpille ja huomasin, että sehän on syönnyt pussillisen Frolicceja! Hupsista... Joku tainnut viedä ne vaatekaapista, ja joku taas jättänyt oven auki... No ei siitä sen kummempaa, kun oranssia kakkaa :D Ja olikohan sama yö ja aamu, kun se oli juonnu yön aikana vesikupin tyhjäksi, aamulla meni hirveän pitkälle pissalle ja kun laitoin vesikupin uudestaan täyteen joi senkin ja okseni veden ulos.. Voiskohan sillä olla pissatulehus.. Pitää maanantaina tarkistaa!

   Sitten tänä aamuna käytin Panjan pissalla heti herättyäni niinkuin joka aamu. No, sitten menin suihkuun ja Panja jäi oven taakse.. Kun tulin suihkusta, oli järjetön kakanhaju! Noh, laitoin valot päälle ja lattialla komeilee kaks minioksennusta (pelkkää sappinestettä?) ja yks jättikasa ja toinen pienempi kasa paskaa! Ihmettelin että kyllä se nyt normaalisti oottaa kakkivansa vasta sitten, kun lähdetään vähän kauemmaksi aikaa ulos, mutta se toinen kasa oli viis kertaa suurempi mitä normaalisti ( SE OLI JÄRKYTTÄVÄÄ). No jospa se on päässyt syömään koiranruokia kaapista. Sitten minä reippaana tyttönä rupesin ottamaan vessapaperia ja kantamaan kakkaa ja oksennusta vessanpönttöön (sitähän oli paljon), sitten vedän vessanpöntön ja tiddititidditiii SE TUKOSSA! :D Että tämmöstä kivaa meillä tänään, mitenkä teillä? Ehkä mun täytyy kohta soittaa jonnekkin, tai lähtiä ehtimään jostakin semmosta millä sen saa aukastua! Enhän mää nyt tajunnu, ettäkun koira on paskonu paljon, niin se pönttökin menee jo siitä tukkoon. :D Vhippii. Pitää varmaan mennä käymään naapurissa vessassa :D