Niin joo, ostin mustista ja mirristä Kuukille myös näyttelyremmin! :) Semmoisen valkoisen ja ohuen, en oo varma kyllä onko oikeenlainen, mut kait se kelpaa. Ei meistä varmaan mitään näyttelytähtiä tule kumminkaan :)

Keskiviikkona käytiin Kuukin kans metsässä tutustumassa norfolkkeihin Tinkaan ja Vandaan, muttei ne oikeen lämmennyt toisilleen. Sitten käytiin Jaavan ja Kuukin kanssa ravirajalla peuhaamassa vielä labbis Rosin kanssa. 

Eilen menin Pahojen reeneihin taas Panjan ja Kuukin kanssa. Olin vähän ajoissa ja edellinen vuoro oli vasta lährössä. Sielä oli tosi söpö brassinarttu, ensimmäinen brassi, jonka olen täällä päin nähnyt. :) Kuuki ihastu siihen heti ja sitten Kuuki tutustu myös muihin koiriin, jotka olivat reenaamassa. Muutama harjis siinä ainakin oli, Kuuki oli kovin ihmeissään, kun ekaa kertaa näki oman kokosia koiria. :) eivät olleet pienempiä, eivätkä suurempia. Hauskoja otuksia ne oli. Ja oli siistiä nähä toinenki brassi ja vähän vaihtaa kuulumisia, toivottavasti nähtäis ne joskus viel uuestaan =)

No itsereeneissä harjoittelimme liikkestä istumista ja maahanmenoa. No eihän Kuuki osaa vielä edes kunnolla istua, niin tein sitten vaan jotain... Maahanmenoa ollaan nyt harjoteltu ja rupeaa sujumaan jo ihan hyvin. Liikkestä tehtiin sitä sillain kontaktikävelynä ja sit mä lähes pysähyin, et Cook meni maahan. No hienosti meni mun mielestä. Kuuki ei taaskaan välittänyt muista oikeen mitään, seuras vaan mua lihapullan toivossa =) 

Panjan kanssa tein eka vähän seuraamista ja pysähtymisiä meni hyvällä vireellä ja leikki hyvin. Se jakso jopa 10 minuuttua (!!!!!!!!!!) ja sitten vein sen häkkiin 45 minuutiksi. Sitten tehtiin vielä joku viis minsaa ja meni sillonkin hyvin! :) Jeeeeeee

Tänään oltiin Jaavan kans käytännön tunneilla. Oli semmoset tasontarkastukset. Miikku vaa kahto, että mitä ollaaan opittu kuukauden aikana ja ööh.. Mua aina jännittää ja ärsyttää tehä mitään ku toinen kyylää silleen "ootkos sä tehnyt mitään sen kanssa, ompas se huono", joten alku meni vähän plörinäksi. :D Jaava teki mitä sanoin ja kun sanoin hyvä se vapautui. Vähän ajan päästä rupes jo vähän keskittyyn ja sitten malttoi olla paikoillaankin jo vähän enemmän. =) Esineitä tehtiin myös ja mun mielestä teki ihan hyvin. Miikku kyllä sanoi, että kolmannella ainakin näytti vähän siltä että ei tiedä mitä on menos tekeen. No sillon kolmannen aikaan siihen tuli toinen opettaja, niin minusta jaava kyllä kahto sitä että pitäiskö mennä moikkaan ja mielisteleen, eikä kuitenkaan mennyt vaan lähti etsiin esinettä. Se oli minusta mahtavaa! koska eihän Jaavan mielestä yleensä ole mitään parenpaa kuin ihmiset. :) Joten hyvin meni, eikä Miikkukaan meitä masentanut =) 

 

Sitten myöhemmin mentiin Panjan ja Kuukin kans hallille reenaan, seurana Minna ja Ketku-auspai. Tehtiin vähän agilityä.. Kuukin kans oli tarkotus opetella kontakteja, mutta unohettiin ne kokonaan. Harjoteltiin putkea, sekä hyppyjä ja keppejä. Keppejä harjoteltiin verkoilla. Koitin laittaa namialustan loppuun, mutta aluksi yritti aina varastaa siitä namin, sitten kun ei annettu lupaa, niin ei tajunnut että kepeiltä tullessaan saa kyllä syödä sen. No, rupes onnistuun sillä lailla, et Minna kanto Kuukin toiseen päähän ja minä kannustin toises pääs ja palkkasin siellä. Nopeutta ei kyllä turhan nopeeta tuolle koiralle tuu.. Hypyissä jo vähän saattaa laukata, mutta kepit meni rauhallisesti ravaten ja putkeenkin saattoi lopussa ottaa jo pari laukka-askelta. Luotan kyllä siihen, et nopeutta tulee lisää, kun tulee varmuutta. Toivottavasti.

Panjan kanssa tehtiin vähän hyppyjä ja putkea, Panjan mielestä oli ihan älykivaa ja sen piti juosta NIIN lujaa kuin vain jaloistaan pääsi. Ehkä siitäkin vois tulla agikoira, jos joku vaan vihtis opettaa sille esim. kontaktit. Taijan olla vähän laiska siinä... :o Mut Panja ainakin tykkää aksata ja minustakin se on hauskaa ja sittenkö ei ees oteta tosissaan. Kuukin kans oon suunnitellu opettavani esim, kontaktit kunnolla ja kepit ja toivottavasti muutenkin reenaavan niin paljon, et joskus päästäis kisaamaankin =) Kun musta siitä vois tulla tosi hyvä kisakoira =) ehkä. Panjan kans tehtiin myös vähän tottista ja tällä kertaa leikki viel hyvin loppureeineistäkin. Se oli aika yllättävää ja mukavaa. En tiejä vaikuttiko se, et ei ollu muita niin paljoo vai mikä. Varmaan se kun ei ollut muita ihmisiii ku Minna niin ei paineistu ainakaan niistä. Panja myös ekaa kertaa meinas "karata" rähjäämään Ketkulle. Minna tosin huusi Ketkulle ja Panja silloin meinas lähtiä, ,mut tuli sitten takasin. Sitten toisen kerran samanlainen tilanne, sillon Panja lähti oikeen jahtaan Ketkua, mutta tuli sitten kuitenkin takasin. Yleensä se ei koskaan ruukaa lähtiä toisten luokse, joten oli aika yllättävää. Mutta huomattiin myös, että se meinas hermostua Ketkulle aina silloin kun Minna huusi. Mielenkiintoista, mutta se oli selvästi ärsyke. Onhan se oppinu treeneissä myös rähjäämään toiselle koiralle, jos tulee luo, kun minäkin aina rähjään. Vaikka eihän se muuten mitenkään vihane ole toisille. :) Hassu tyttö se on, mamman kulta. <3

 

Matkalla hallille Kuuki taas ärisi Ketkulle koko aika. Reenien jälkeen Minna tuli käymään tässä, et annettiin poikien tutustella. Vähän epävarma Kuuki oli kuitenkin, mutta ei enään niin epävarma kuin pihalla, eikä rähissyt koko aikaa.