Kuuki ja Cico tulee toimeen keskenään! Luulin, että Kuuki vain räyhää Cicolle ja sitten Cico hermostuu. Aattelin että niitä ei voi pitää yhdessä ollenkaan, mutta ei. Kuuki ei oo räyhännyt ollenkaan, voivat olla hyvin samassa tilassa koko aika ilman ongelmia. Ajattelin, että ulkona viimeistään eivät tuu toimeen, mutta sielläkin tulivat. Käytiin parin tunnin metsälenkillä ilman mitään ongelmia.

Jaavalla on varmaan juoksut alkamassa, kun Panja ja Kuuki on sitä jo pari päivää haistellu koko aika. Nyt sitten Cico on koko aika sen takamuksessa kiinni, Jaava parka. Se kun ei osaakkaan sanoa sille mitään. Lenkillä juoksi koko kaks tuntia Cicoa karkuun, kun se oli koko aika siinä kiinni. Kyllä nyt on väsyneitä koiria. :)

Kuuki kävi  juoksemassa Miina-borderin kanssa eilen ja tänään. Ei ne kauheesti leiki, mutteivat ainakaan pelkää toisiaan ;) Kuuki sai leikkiä sisällä myös Nuutti-belggarin kanssa ja hyvin tulivat toimeen. 

Tänään Jaava ja Panja kävivät juoksemassa Nuutin kanssa raviradalla. Hauskaa oli. Ensin vain Jaava juoksi ja leikki Nuutin kanssa, mutta lopuksi myös Panja rupes leikkimään Nuutin kanssa, mikä oli aika ihmeellistä! Mutta hienoa.

Kaikki koirat oli autossa kun Cico tuli sisälle ekan kerran.. Ei meinannut uskaltaa sisälle tulla, haisto varmaan että täällä asuu muutama muu koira... No tuli sitten kumminkin ja Taavi oli ekana vastassa. Taavihan meinas säikähtää ja Cico oli myös aika ihmeissään. Päästin myös Paavon kamarista ja meni suoraan haistelemaan Cicon nenään ja kiehnäämään, Cico oli hieman ihmeissään, muttei sitten kummempia välittänyt. :)