No, nyt on tämä kennelvuoro ni ei oikeen ehi reenaamaan, vaikka ehtishän sitä.

Panja on saannut uudeksi leikkikaverikseen 8-kuukautisen rotikkapojan Aatun. Lapset kävi eilen tennarilla juoksemassa ja kivaa oli. Panja jahtas Aatua koko ajan.

Eilen sai myös leikkiä Kutka-auspain kanssa. Sitten Minnan kanssa otettiin pari hakuakin. :) Ensin Minna meni Pottutalon taakse ja päästin Panjan ja kuulemma ensin koitti haukkua,mutta ääntä ei tullut, mutta sitten sekin löytyi. Toisen kerran meni talon nurkalle ja haukku löytyi nopeasti. Kyllä se oppii, jos sitä opettaa... Minä menin sitten Kutkalle piiloon, samoihin paikkoihin. Ensimmäinen meni erittäin hyvin, kun oli omat namit. Toisella kerralla oli pienen Karman turvotettua ruokaa, haukkuin Kutka hyvin, mutta rupesi kahtelemaan vaan,että tämmöselläkö mun pitäis muka toimia. Ruoka ei selvästikkään kelvannut. :D

Tiistaina kävimme tekemässä jäljen ja se meni ihan entisen tapaan, eli aika hienosti. Muuta ei oikeen ollakkaan tehty.

Nyt Panja on kipiä... Aamulla oksensi pari kertaa, ei syönnyt ollenkaan, mikä on erittäin epänormaalia.. Kakat on tehnyt ihan normaalisti, mutta muuten on ihan apaattinen ja nukkuu vain. Nytkin vaan pomppas tuohon sohvalle ja nukkuu. Eläinlääkärille soitin ja epäilevät että joko pieni tulehus, tukos tai vierasesine masussa. Parafiiniöljyä käskettiin antamaan ja sai tuossa aamulla 15 milliä.. Kohta varmaa rupiaa maha jytäämään. Mutta eiköhän se siitä.