Mulla on ensimmäinen vapaa viikonloppu koko vuonna, joten yritettiin tänään olla reippaita. :) Mentiin heti puolen päivän jälkeen hallille reenaamaan. Auto ei tosin lähteny käyntiin, joten allu tuli antaan virtaa.. Kaikki koirat oli mukana ja hallilla oli mukavasti vähän häiriötäkin. Panja oli taas innokas reenikaveri. :) Tosin tajusin tänään, et meijän oli tarkotus mennä kuukauden päästä avoimen luokan kisoihin, enkä oo vielä ees alottanu reenaan avon liikkeitä, niin sitten jokatapauksessa koitin vähän liikaa kakeja sillä harjotella, kun ei se niitä kunnolla osaa. Liikku aina, ja sitten mulla meni hermo, kapulaakaan ei oikeen suostunu pitään ,muutako liikkeessä. Siitä hyvästä päätin, et ei sitten. Tajusin  kyllä ite tehneeni virheen, mutta tajusin myös sen, että me ei mennä niihin kisoihin, koska en oo sitä opettanu. Ehkä ens syksynä sitten. Pijetään vaikka parin kuukauden tauko ja alotetaa sitten taas uuestaan ;) 

Kuukin kans oli ihan hauskaa, se tosin huusi häkissä koko aika kun reenasin Panjan tai Jaavan kanssa, niinkuin myös Jaavakin... Jaava teki tosi hienosti esineitä :) Tai ainakin mä tykkäsin siitä.

Sitten reenamisen jälkeen lähettiin ostaan makkaraa. Ajeltiin tuonne metsätielle ja sieltä käveltiin muutama kilometri Metsäkirkolle. Metsäkirkosta on tullu mulle jotenkin tärkee paikka. En tiejä miks oikeen tykkään käydä sielä, mutta oon käyny nyt sielä taas ahkerasti. :) Reissussa meni joku pari tuntia ja Kuuki meinas vähän paleltua, mut selvis kuitenkin hengissä. Ilma oli mitä mahtavin! Aurinko paisto ja pakkasta joku -15. Harmi vain kamera on taas hukassa...

Sitten lähettiin Kuukin kans vielä Kalajoelle katsomaan kummityttöä ja tulevaa kummipoikaa. :) Poika oli tosi pieni ja suloinen <3 Nelli taas oli kasvanu hirveesti ja puhukin paljon. Viimeks kuukausi sitten puhu paljon vähemmän, mutta nyt huuteli Kuukiakin koko aika. :) Kuuki osas olla oikeen nätisti. Lapsista ei välittänyt ja anto Nellin välillä hoitaa nätisti. Kuuki oli söpö, ku nukku keittiön oven eessä ja sitten Nelli meni sen viereen nukkumaan :) <3 ihana koira.