Viikonloppu meinaa olla jo kokonaan takana päin.. Erittäin mukavaa oli ja ois voinnu jatkua hieman pidempäänkin. Panjan veli Gigolo oli mulla hoidossa. Cico lähti tuossa tunti sitten. :(

Perjantaina käytiin metsälenkillä Cicon saavutta, jolloin mukana oli myös kämppiseni Riika ja hänen tipsunsa Venla. Myöhemmin kävimme metsässä ottamassa hakua Martan ja borderterrieri Miinan kanssa. Martalta sain hyviä neuvoja ja hyvää seuraa! Kävimme myös tänään hakuilemassa Martan, Miinan, CIcon ja Panjan kanssa. Myös Cico osallistui hakuharjoituksiin ja sai juosta aluksi etsimään minut metsästä ja myöhemmin Martan perässä.

Panja on opppinut haukkumaan ihan hyvin ja se sujuu jo metsässäkin. =)

Jälkeäkin taisimme perjantaina käydä Johannan ja Jakun kanssa tekemässä raviradalla. Samalla otimme myös muutaman agiesteenkin. Cicokin oppi menemään putkesta. =)

 

Cico oli kyllä niin ihana poika, että toista saa hakea.<3 Aluksi oli täällä aivan häntä koipien välissä ja hieman pelkäsi Panjaa. Kun yritin hampaita katsoa, meinas ruveta hieman murisemaan ja näykätä, muttei onnistunut. Tässä viikonlopun aikana harjoittelimme hieman käsittelyä ja tänään sain jo pidellä Cicoa ihan miten tykkäsin. Hampaat antoi nätisti katsoa ja kynnetkin sain leikata, vaikka siitä ei kuulemma poika oikeen pidä, kun ellä aikaisemmin leikannut suoneen.. Mutta nyt kyllä onnistui nätisti. Kun omistajat tulivat Cicoa hakemaan, en millään olisi halunnut luopua siitä. Niin ihana poika kyllä oli<3 Oli se kyllä onnellinen kun kotiin pääsi, mutta näytti se silti vielä vähän minustakin tykkäävän! :) Toivottavasti saisin Cicon pian uudestaan hoitoon =) Niin ihanaa poikaa harvoin tulee vastaan ;)

Ihmeen helppoa kyllä oli kahden nelikuukautisen beussivauvan kanssa eläminen. Meinas olla kyllä vähän ongelmia hihnassa, kun metsään päin kävelimme, mutta metsässä molemmat kuuntelivat niin nätisti ja pysyttelivät lähettyvillä. Välillä tuntui, että molemmat olivat vaan niin väsyneitä, kun sisällä kiltisti makasivat. Nyt on kyllä Panjakin aivan rättiväsy, kun Cico on lähtenyt ja makaa vain lattialla.

Kävimmehän me tänään ampumaradallakin ja siellä paukkuin hullun lailla, mutta Panja vaan välillä tsiikaili äänen suuntaan, muttei välittänyt mitään. =)

 

Muutakin kivaa viikonloppuun mahtui, sillä sain virallisesti ensimmäisen kummityttöni! Tyttö sai lauantaina nimekseen Nelli Alexandra ja minä olen ylpeä kummitäti. =)