Jaavan kanssa tänään tokoilemassa. Jännitti ihan sikana, aikasemmin en ees ajatellut koko Jaavaa, kun jännitin vaan Panjan tekemisiä. Panja kun jostain syystä kuitenkin on se kaikkein tärkein. Mutta nyt kun Panja ei tullutkaan, niin iski kauhia paniikki Jaavan kanssa, että mitä se oikeen tekee ja lähteekö se kesken kaiken kahtoon jotain ihania ihmisiä vai mitä. Mutta ei! Hyvin oli mun mukana, lopussa vähän väsähti. Mutta tässä kootut selitykset:

Luoksepäästävyys 10 Ei liikkunut! Jes! Pelkäsin, että häslää ja pyörii, mutta pysy paikoillaan! Tyytyväinen!

Paikalla makaaminen 10 Pysy hyvin paikallaan, vähän makas vinossa. Välillä vähän kahteli muita ja lopulta löi leuan maahan.. :) Hyvä. 

Seuraaminen kytkettynä 9 Varmaan ihan perusjaavaa, vähän väljää, eikä kontaktia koko aikaa, mutta ihan hyvä. Loppuperusasento oli jostain syystä vähän hakusessa.

Seuraaminen vapaana 8 Samanlaista kuin kytkettynä, mutta loppuperusasento oli ihan surkea! Lähtiköhän siitä tuo kokonainen piste, vai oisko ollut jotain muutakin, mene ja tiedä..

Liikkeestä maahanmeno 9 Hyvä, perus. :) Varmaan ois saannut olla nopeempi tai jotain, en muista mikä oli vika. 

Liikkeestä seisominen 0 Meni maahan 

Hyppy 0 Ei tehty ollenkaan, koska oppaalle ei saa opettaa hyppäämistä. :)

Kokonaisvaikutus 10

yhteensä 145 pistettä ja 2-tulos, tuomarina Piritta Pärssinen

Hyvin siis meni, kunhan seuraavissa kisoissa menis kaikki yhtä hyvin ja jos opetellaan vielä tuo seisominen varmaksi niin voi saada jopa 1-tuloksen! Nyt jos ois saannut seisomisesta edes 7½  niin oltais saatu 1-tulos! Aikasemmin en ollut edes varma, että onko se mahollista. :D mut näköjään olis!