Olin tänään innoissani, että meillä on taas Pahojen reenit. Menin hallille ja muistin, että tänäänhän onkin yhdistyksen vuosikokous. Olin siellä viime vuonna, sillonkin vahingossa. No reenattiin Kuukin kans vähäsen ja oli ihan kivaa. Parinkymmenen minuutin päästä päivällinen väsymys vei taas voiton. Istuskelin kymmenen minsaa, ja tajusin etten mää jaksa oottaa puolta tuntia, et se kokous alkaa. Huonona yhdistyksen jäsenenä siis lähdin kotiin... Vähän hävetti, mutta oisin varmaan nukahtanu sinne kuitenkin.

Eilen oli kahtomas tokokisoja tuossa hallilla, ja tuli kauhee hinku päästä kisaamaan! :) Eli siis kisojen jälkeen vaan kotia reenaan Panjan kans. Nouto, kaket, hyppy ja paikallaolo pitäis saaja kuntoon, niin ja luoksetulon pysäytys ja liikkeestä seisominen (ei viel kestä sitä et meen taakse) elikkän tekemistä kyllä riittää! Mutta ehkä voidaan mennä "harjottelemaan" seuraavaan kokeeseen, huom, EHKÄ. Pitää vielä vähän suunnitella. Vielä suurempi hinku olis päästä Kuukin kans kisaamaan! Se on nii mahtava otus, mutta ehkä en yritä pilata sitä nyt hätäilemällä. 

Asetin muuten tavoitteetkin tälle vuodelle! Panja TK2 ja BH, Jaava BH ja Kuuki TK1 ja ehkä BH :) Siinäpä vasta tekemistä. No okei, en tiejä tuosta Kuukista, mutta jos sen syksyksi saisi kisakuntoon. Panjan nyt saa jossain vaiheessa, mutta Jaavan kanssa saa kyllä tehdä töitä, että itse jaksan reenata sen kanssa "niin" paljon..

Jaava on tehny juoksuja jo vissiin kuukauden ja oon koko aika täsä ootellu, et millon se ne alottaa. Muutama päivä sitten huomasin, että Panjakin varmaan tekee juoksuja, kun Kuuki yrittää sitäkin astua, ja on se vähän turvonnutkin. Panja sitten alotti juoksut tänään, ja Jaavan juoksuja ei vain kuulu eikä näy... Alottas sekin ne nyt pian, niin ei tarvis Kuukia montaa kertaa sitten hoitoon viedä tyttöjen takia. Panja on kyllä mukava narttu, ei paljoa käytöksestä huomaa, että onko juoksut vai ei. Saapahan ainakin halli tauon reenamisesta justiinsa, kun mä innostuin, mut onneksi pystyy kotonakin harjotella, ainakin noutoa. Sain sen eilen jo pitämään kapulaa suussa! JEE.