Vihdoin ja viimein Panja on ruvennut leikkimään. Onhan siitä jo 2½ vuotta haaveiltu ja nyt on sitten totta. Pennusta asti oon yrittänyt Panjan kanssa aina leikkiä, mutta ei se ole siitä koskaan kummemmin innostunut. Välillä on saattanut minuutin leikkiä ja sitten se olikin jo siinä. Mutta nyt yhtäkkiä huomasinkin, että sehän oikeen rakastaa saalistaa ja taistella! Mistä tämä yllättävä luonteen muutos? Onhan Panja muutekin muuttunut kovasti tässä vuoden aikana, se on paljon aktiivisempi ja innokkaampi reeneissä kun on koskaan ennen ollut. Mutta nyt tuli vielä tämä leikkimisinnostus! Nyt oomme sitten joka päivä pihalla riepotelleet patukkaa ja samalla vähän reenattu tokoa. Kyllä on ihanaa omistaa koira, jota voi palkata lelulla!! <3 Toivottavasti saatais joku päivä kuviakin leikeistä.
Nythän tuosta koirasta voi tulla mitä vain, kun sillä on muutakin palkkaa kuin ruoka ja tekeminen on niin paljon innokkaampaa kuin ennen! Rakastan tätä uutta koiraa entistä enemmän <3

Onko tämä sitten sitä beussin hitaasti kehittymistä? Epäilen kyllä suuresti, mutta hidas tuo koira on ainakin ! Kyllä minusta muut näkemäni beussitkin ovat leikkineet ihan pennusta asti ja yleensä ihan kunnolla. Mutta Panja on Panja, paniikissa on vaikea päästä eteenpäin, mutta kyllä tuokin paniikki jo hiljenee.. 

Kuuki on kärsinyt tuulesta ja pyrystä, kylmä kun aina tulee.
Molemmat koirat ovat nauttineet pienistä aktivointihetkistä sisällä, nappuloita on helppo piilotella ympäri taloa. Etsimään Kuuki on tosi innokas, mutta myös rauhallinen! Se käyttää hyvin nenää ja etsii napuja joka paikasta. Panja sen sijaan on vähän hätäinen, ensimmäisenä juostaan kauimpaan nurkaan ja sitten koitetaan etsiä niitä piiloja. Mutta kyllä sekin siitä tykkää ja on kehittynyt. Mukavaa tekemistä tämmöisille myrskypäiville, kun ei tee mieli olla ulkona.

Pari viikkoa sitten koirat olivat äidilläni viikonlopun hoidosa ja siellä olivat nauttineet huomiosta ja lumileikeistä. :) Ihanaa, kun on paikka minne koirat voi viedä ja missä niistä välitetään! Nyt olen ollut töissä ja koirat ovat lähes joka päivä olleet äidilläni päivähoidossa ja kovasti ovat kehuja saaneet, kun ovat niin ihania. :) 

Eilen meille tuli hoitoon serkkuni sekarotuinen Piki-poika. :) Muuten oikeen kiva koira, mutta täällä sisällä se kyttää koko aika noita meijän kissoja. Toivottavasti kyttäilyt vähän rauhottuis viikon aikana, ettei mitään pääse sattumaan ja ettei se joudu olemaan koko aikaa narussa sisälläkin!