Pitkän jahkaamisen jälkeen sain lopultakin varattua Panjalle ajan sterilointiin.. Pari viikkoa pitkin soittaa eläinlääkärille joka päivä, mutta aina se vain jäi. Liekö pelotti kuitenkin niin paljon vai mikä oli. :)

Viime tiistaina suunnattiin sitten Panjan kans Kälviälle pieneläinklinikalle. Ei meinannut taaskaan nukahtaa syvään uneen ollenkaan, joten eikun lisää ainetta suoneen. Leikkaus sujui hyvin ja haava on tosi nätti, olisko ollut viis tikkiä.
  Leikkauksen jälkeen Panja nukkui koko illan, ettei päässyt edes pissalla käymään. jätin yöksi sitten pesuhuoneeseen, kun ajattelin, että jos sattuu pissimään allensa. Niinhän siinä sitten kävi, että yhden aikaan nousin katsomaan niin oli Panja lähes tolpillaan ja pissannut lattialle.. Onneksi oli pesuhuoneessa niin oli helppo vain viruttaa lattia ja heittää peti koneeseen. Käytiin sitten vielä ulkona ja sekasinhan se oli kuin seinäkello
  Pari päivää oli kipeänä, vaikka saikin särkylääkettä päivittäin. Perjantaina oli jo lähes oma itsensä ja nyt ei ole merkkiäkään enään kivuista. :) Eiliseen asti annoin kyllä vielä kipulääkettä varmuuden vuoksi, hidastuuhan se paraneminenkin jos kipeänä on. Perjantaina saa sitten ottaa tikit pois.
   On se kyllä nyt helpottavaa ajatella, ettei enään ikinä juoksuja eikä treenitaukoja niiden takia :) Mutta toisaalta taas pelottaa, että mitä jos luonne muuttuukin huonommaksi tai tulee terveysongelmia. Yritän välttää etukäteisressiä, tulee jos on tullakseen..
 
Samalla Panja päätti sitten aloittaa karvanlähdön.. Muutaman päivän on jo tiputtanut karvaansa ja viime yönä sen oikeen huomas kunnolla, kun eilen siivottiin koko talo ja tänä aamuna makuuhuoneen lattia oli mustana.. Eikun imuroimaan. Koitin myös vähän furminoida Pankkua pihalla ja kyllähän siitä vähän lähti. Käsi vain meinaa olla sen verran kipiä, ettei kauaa jaksanut ja nuin matalaa koiraa inhottava ison mahan kans harjata. Eiköhän se siitä pian lopu. :)

Kuuki on ruvennut nauttimaankin häkissä olosta. On mukavaa kun voi maata kopin katolla ja aurinko paistaa, kyllä siinä kelpaa lekotella.. Aiemmin tainnut olla vähän liian kylmä Kuukin herkälle hipiälle, mutta nyt se jo menee ihan tyytyväisenä häkkiin, yksinäänkin. Yksin kun on siellä nyt joutunut olemaan, kun ei Panjaa viitsi haavan kanssa ulos laittaa..

Molempien kanssa koitettu vähän tokoilla, vähintäänkin aina ruokakupilla. Kuukillekkin uppoaa pikkuhiljaa kaaliin, että seurata täytyy myös ruokakupista pois päin ja sitten sinne syömään pääsee.. :)