Viikonloppu on ohi taas, eikä tälläkään kertaa oikeen jaksettu mitään treenata! Mietin tuossa yks päivä, että eihän se koira mitään opi, jos sitä ei opeta. Näin taitaa käydä meille nyt.

Torstaina ystäväni Simo oli Panjalle maalimiehenä. Juoksin nurkan taakse piiloon ja päästin Panjan etsimään. Kyllä huomasi, ettei ollutkaan koiraharrastuksen pariin hurahtanut immeinen. Panja kyllä juoksi Simon luo, mutta se heilutteli käsiä miten sattuu, jotenkan eihän Panja heti tajunnu, että tämä nyt se juttu oli, missä haukkua piti. Vähän haeskeli aluksi, mutta kyllä Panja sitten simollekkin rupesi haukkumaan.. :D Taijan suosia ihan vaan näitä kennellinjalaisia maalimiehiksi tästä eteenpäin.. Mutta hyvää harjoitustahan sekin oli, että käet huitoo missä sattuu, muutaman haun otimme Simonkin avulla.

Perjantaina emme taineet tehdä mitään.. Kotiin tulimme ja täällä hengailimme. Veljeni nauroi mulle, ku heitin vaan Panjan ruuat lattialle ja Panja niitä sieltä keräili "On tuokin nyt hommaa, kun Jaana sotkee ja Panja siivuaa" oli vain kommentti..

Lauantaina olin itse pelaamassa airsoftia ja Panja jäi veljen kanssa kotiin. Muutaman mustelman sain poskilleni ja tulin siihen tulokseen, ettei tämä oikeen mun lajia ole, juosta mehtäsä ja yrittää ampua muita, kun ei mitään nääkkään.. Mielummin istun mehtäsä ja ootan että koira tulee korvalle haukkumaan, paljon mielenkiintosempaa. Siellä metsässä menikin sitten koko päivä, joten emme kerenneet reenaamaan... Pomokin soitti, että pääsisinkö Sunnuntaina töihin, joten tottakai lupauduin.

Sunnuntai-aamuna sain tehtyä jopa jäljen! Jälki oli varmaan 50 metriä pitkä ja yksi kaarros siihen tuli, ku oli niin pitkää heinää... Panja meni ihan hienosti, vaikka naapurin koira meinasi hieman tulla häirihtemään.. Se onneksi lähti pois, kun hieman karjahdin.. :)

Tänään alkaa kennelvuoro, jotenka, voipi olla että reenit jää vähän vähäiseksi, mutta koitan yrittää. Ettei tarvi aina kauheaa tekosyylistaa laittaa menemään, että miksikäs ei olla  reenattu..